Puben åpen i hele sommer

Puben ved Vik Brygge er åpen hver fredags- og lørdagskveld i hele sommer. Spesielt populære er quiz-kveldene.

Stemninga var stor under den siste quiz-kvelden 2. juli. Dagfinn Lein hadde laget spørsmålene, og som vanlig var det høy temperatur da fasiten ble lest opp.

– Neste fredag kveld er det Damenes aften, med ost og vin, sier Alf Magne Hanssen, mens han tar imot en ny bestilling i baren.

Puben er også åpen på dagtid i helgene. Fra klokka 12 til 15 står ungdommen for salg av kaffe, brus og vafler. Ungdommene på Vik får før øvrig låne lokalene på dagtid. I første etasje er det biljardbord, og i puben er det trådløs internettoppkobling.

– Dette er samlingsplassen for ungdommen i bygda. På dagtid kan det være 10-15 ungdommer her, sier Benjamin Lein Fuglår, som sammen med Victoria Moe Dahle jobber på Vik Brygge i sommer. De har ansvar for både driften av puben og vasking og tilsyn med leilighetene.

Alf Magne forteller at puben er blitt veldig populær. Her møtes både fastboende, hyttefolk og tilreisende. Puben brukes også til bursdagsfeiring og andre arrangement.

Hvis du vil vite hva som foregår på puben, kan du melde deg inn i Facebookgruppa «Vik Brygge». Der får du melding om arrangement og andre ting som skjer.

id331tmcesizetruecontrol
id332tmcesizetruecontrol
id330tmcesizetruecontrol
Tilbake til oversikten